img_system/tkskovservice_276.png
Filshugning i terræn

Kontakt

TK SKOVSERVICE
Troels S. Kristensen
Klovnhøjvej 44, Thise
9700 Brønderslev

telefon 40 81 70 06

BrændselsafgiftenIntetForsidenNæste

Den nye brændselsafgift er trussel mod biobrændsel

Skatteministeriet foreslår afgift på biobrændsel. Et stort flertal på syv partier i Folketinget er på vej til at vedtage afgiften inden jul så den kan træde i kraft 1. januar 2014.
Afgiften bliver 275 kr./rummeter løvtræ eller 650 kr./ ton træpiller, inklusive moms, i 2020. Afgiften vil ramme både kunder og virksomheder og er en trussel mod hele biobrændselbranchen.
Danmark er det eneste land i verden der lægger afgift på brænde.

Støt kampen imod brændeafgiften på Facebook

Skovforeningen, Biobrændselsforeningen, Skoventreprenørforeningen, HedeDanmark, Skovdyrkerforeningerne, Brændeovnsproducenterne (DAPO) og Danske Træindustrier har åbnet facebooksiden Stop brændeafgiften.
Formålet med Stop brændeafgiften er at sprede viden om konsekvenserne af en afgift på brænde så Folketinget ikke vedtager sådan en afgift. Læs mere om Stop brændeafgiften og afgiften på brænde her.

I kan støtte dette formål:

Jo flere der trykker „synes godt om“ på Facebook Stop Brændeafgiften, jo bedre er chancerne for at stoppe denne afgift på en vedvarende og fossilfri energikilde, der udnytter det miljøvenlige affald fra produktionen af træ til huse og møbler.

Fra skov til flis

DESIGN NILS V. GLISTRUP • VIGGOWEB ©2012
P
R
I
N
T